VIVIX SHAKLEE YANG MAHAL. BERBALOI KE?

Minggu lepas, 3 4 org duk merisik tanyakan pasal vivix. Bila bgtau harga, semua terdiam...diorang ckp "mahal nyaaaaaa". Tapi kenapa diorang tanya pasal vivix? Tak tanya pasal vitamin lain? Sbb diorang tau, vivix ni vitamin terbaik. Khasiatnya terbaik. Konfem diorang dah siap google mengenai vivix. 




Vivix ni antara vitamin paling mahal dlm Shaklee. Biasanya customer yg ada penyakit kronik akan ambil vivix, seperti kanser, gout, buah pinggang, diabetes, jantung, strok dan jugak org2 tua yg susah sgt nak makan ubat hospital banyak2.

Bukan lah nak ckp bila makan vivix terus sembuh dari sakit. Yg menyembuhkan hanya Dia. Tapi kita kena usaha utk menyembuhkan. Usaha utk mengurangkan sakit tuh. Sebab dah memang terbukti vivix ni amat bagus. Dah ada kajian antarabangsa. Dah terbukti berjaya mengurangkan risiko penyakit kronik. 



Kenapa pesakit kronik akhirnya akan ambil vivix? Sebab dah habis ikhtiar. Bila duit dah habis ribu riban dengan kos hospital sebagainya, baru lah diorang akan tau yg VIVIX NI MURAH SEBENARNYA ! Dan akan menyesal sebab tak amalkan awal2 sblm penyakit makin teruk. 

Jangan ragu2 dgn vivix. Sebab korang takkan menyesal. Ada sahabat yg dah 2 kali duk ulang beli vivix utk mertuanya yg diserang strok. Mujarab katanya...jadi, fikir2 kan lah. 






Kalau nak tau lebih lanjut mengenai vivix, boleh baca di sini, dan boleh juga hubungi saya. 




No comments:

Post a Comment