Bisnes Shaklee Bukan Untuk Orang Yang Malas

Awal2 buat bisnes Shaklee, otak tak boleh nak hadam. Waktu mana nak layan anak, buat keje rumah, keje opis lagi. Tapi org cakap "nak 1000 daya, taknak 1000 dalih".





Time tuh, telefon & laptop sentiasa jadi peneman. Nak update blog, update fb, buat poster. Sampai kadang2 suami tengok pun menyampah...kikiki... tapi kena buat waktu anak2 tidur atau tengah main. Kalau tak, susah sket. Ada jugak waktu stress, waktu fed up sebab rasanya semua nak kena buat dalam satu2 masa. 

Sekarang, bila dah 2 3 tahun berShaklee...dah boleh manage camna nak bagi waktu cukup untuk bisnes. Korbankan sket waktu tidur tu perkara biasa...huhuhu..



Sebab tu ramai yang berhenti separuh jalan. Tak cukup kekuatan mental nak hadap masalah2 camni. Ye dak..??

Kalau mental kuat dan ada kerajinan yang tinggi, boleh lah nak join bisnes Shaklee ni.



 














No comments:

Post a Comment