Penapis air best tak sampai RM500...!!!

Salam uollsss...

Masih lagi tercari-cari penapis air yang murah dan berkualiti?? klu korang semua nak tau, SHAKLEE pun ada penapis air tau.. WATER PITCHER.... MURAH, MUDAH, BERKUALITI & YG PALING PENTING HALAL. yani beli satu set sebab kat umah mmg air kuning & keladak. TAPIII..lepas tapis dgn water pitcher nih, fuuhhh....mmg clean & clear.. Pasnih dah tak payah nak tempek2 penapis air kat dinding...nak taruk kat sinki. water pitcher nih boleh dibawa ke mana2 jek...dalam hutan atau kat tengah lautan pun still boleh dapat air bersih.


water pitcher

set water pitcher nih lengkap ngan filter. Starter ada 4 filter. satu filter boleh tapis sehingga 80gelen air. banyakkkkk tuhh.... ataupun sehingga 4 bulan penggunaan, yang mana lebih awal. yang paling best water pitcher nih, dia ada meter penunjuk aras yg akan bgtau kita bila kita perlu tukar filter tuh. takyah nak pening2 kepala nak pikir bila kena tukar filter. bila meter dah sampai nombor 80, maknanya filter tuh dah kena tukar. hebat tak???


meter penunjuk

haaaa...teruja takk??? harga satu set nih tak sampai pun RM500. pasnih dah tak payah nak pikir kena beli penapis air yg rege ribu riban tuh. sama jer kekdahnya. tapis n minum.

ohh yaa...lupa nak bgtau, klu filter tuh dah abis pakai 4biji, boleh beli refill 1 set (3filter) . harga pasaran RM161. 

klu nak water pitcher nih, rajin2 kan lah contact yani yer. gerenti puas hati...dan dijamin halal & semulajadi.






Inginkan water pitcher Shaklee ?

 order sekarang

Anda akan membuat tempahan terus melalui ESELL Shaklee






Sebarang pertanyaan & konsultasi penuh, boleh hubungi saya:

☏ sms/whatssap : 019.931.9790 (YANI ISMAIL)
✉ email : idyani@gmail.com
                                                




"Ingin pendapatan 4-5-6 angka sebulan dengan hanya 
Hubungi saya juga. 
Hanya dengan online, anda mampu meraih pendapatan lumayan setiap bulan. 
Wakil pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan"





* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit







No comments:

Post a Comment